Actie voor starters
10 lessen voor 300 euro

Rijbewijs starters Nog geen rijbewijs en ouder dan 16,5 jaar? Alleen voor nieuwe leerlingen heeft Autorijschool Limiet een unieke actie: voor de eerste 10 lessen betaal je bij ons slechts €300,00. Zo begin je met een vliegende start. Slaag voor een gereduceerd tarief bij Autorijschool Limiet in Amsterdam.

Wat is het?

Uitsluitend voor beginners, de mensen die voor het eerst in een auto stappen, bieden we de 10-voor-300-actie aan. Voor de eerste 10 lessen betaal je zodoende slechts 30,00 euro per keer. Bij Autorijschool Limiet maak je op een fijne en rustige manier kennis met de kneepjes van het vak. Je leert de auto van binnen en buiten kennen, zonder de druk dat je snel moet slagen. Dat zorgt ervoor dat je zonder stress achter het stuur kruipt.

Een goed begin voor starters

Wist je dat je al vanaf 16,5 jaar kunt beginnen met je eerste rijles? Maar ook wanneer je op latere leeftijd wilt starten, kom je bij Autorijschool Limiet in aanmerking voor de 10-voor-300-actie. Een unieke manier om voordelig een kickstart te geven aan je carrière als automobilist.

De 10-voor-300-actie: uniek en voordelig slagen voor je rijbewijs

Voordelig en snel slagen? Het kan!

Een autorijbewijs halen duur? Niet bij Autorijschool Limiet. Juist omdat we je op een laagdrempelige manier kennis willen laten maken met autorijden. Waarom zou je als starter bij andere rijscholen gaan kijken, als je bij ons profiteert van de laagste prijs?

Tegelijk doen we er bij Autorijschool Limiet alles aan om jou op een veilige, vertrouwde en rustige manier te laten slagen. Alles op jouw tempo, zodat je op een comfortabele manier richting je theorie- en praktijkexamen rijdt.

Dus, wil je als startende coureur gebruikmaken van de laagste tarieven én op een vertrouwde manier slagen voor je autorijbewijs in Amsterdam en de regio? Wij staan voor je klaar. Schrijf je direct in en start binnenkort al met je eerste rijles (slechts 30,00 euro per keer!) bij Autorijschool Limiet.

We ontvangen veel de vraag of wij automaat rijlessen geven, maar dit geven wij niet!
CAPTCHA
Een moment geduld aub.
Wil jij ook je rijbewijs halen?

Schrijf je dan nu in bij Limiet!