De leukste rijschool in Amsterdam e.o!

€300
voor 10 rijlessen

Autorijschool Limiet bestaat uit een enthousiast team die jou graag de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie brengt. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

 Rijopleiding op maat

 Ervaren rij-instructeurs

 Beginnen vanaf 16,5 jaar

De leukste rijschool in Amsterdam West!

Al jarenlang zijn wij het meest vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen in Amsterdam en omstreken. Wij staan garant, dat je op een leuke maar ook veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt.

Stel een vraag!

Heb je een vraag over de rijlessen, theorie of examen? Neem dan gerust contact met ons op.

We ontvangen veel de vraag of wij automaat rijlessen geven, maar dit geven wij niet!
Een moment geduld aub.

Geslaagde leerlingen

Wil je een berichtje achterlaten voor je instructeur? Ben je al geslaagd? We horen graag van onze leerlingen hoe ze de rijlessen hebben ervaren. Laat snel een bericht achter in ons gastenboek door te reageren via je Facebook account! Je berichtje stellen wij zeer op prijs.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
58 berichten.
Je-niece Kort Je-niece Kort heeft geschreven op 30/11/2021 om 09:10
1x geslaagd bij Youcef. Ik kreeg goede begeleiding en adviezen. Zo gaf Youcef aan dat ik meer lessen nodig zal hebben en daar heb ik naar geluisterd! Hoe meer lessen hoe comfortabeler en zelfverzekerder ik ging rijden. Heel erg bedankt Youcef!!
Haider Hussain Haider Hussain heeft geschreven op 23/11/2021 om 08:39
Youssef, zeer toffe kerel met leuke en mooie manier om te leren rijden. Aardig en fijn als rij instructeur maar voornamelijk ook serieus als het moet dus blijft het ook leerzaam. Alle tips en tricks krijg je en het is zeker goed om te weten. Zeker een aanrader als je je rijexamen in 1 keer met plezier wil halen!!!!
Silvia en vader Silvia en vader heeft geschreven op 09/11/2021 om 16:01
Voor de verlenging van mijn vaders rijbewijs vond CBR nodig dat hij een rijtest moest afleggen, dit vanwege zijn leeftijd. Dit is geen dagelijks klusje om te regelen. Youcef heeft ons goed geholpen bij het regelen en plannen bij het CBR. Hij heeft ons echt ontzorgd. Hij heeft alle rust en geduld om je alles uit te leggen en af te stemmen. Met gerustgesteld gevoel hebben we naar de dag toegeleefd. In alle rust voorafgaand aan de rijtest heeft mijn vader nog een les gereden om de auto een beetje te leren kennen. Resultaat was een mooie uitkomst, verlenging in the pocket. Dank je Youcef voor je bijdrage en goede zorgen!!
Zaher Ahmed Zaher Ahmed heeft geschreven op 06/10/2021 om 12:24
perfecte rijschool, top persoonlijke aandacht, veel geleerd.????????
Ali Ali heeft geschreven op 06/10/2021 om 10:20
Vandaag ben ik geslaagd en ik ben heel erg tevreden over yousuf Ik heb in 1 keer mijn rijbewijs bij rijschool liemit gehaald yousuf legt duidelijk uit wat je moet doen, ik ben erg tevreden over hem hoe hij lessen geeft alles is duidelijk en correct Ik raad je ook aan om bij hem te lessen Zo weet je dat je gaat slagen
Wil jij ook je rijbewijs halen?

Schrijf je dan nu in bij Limiet!