De leukste rijschool in Amsterdam e.o!

€300
voor 10 rijlessen

Autorijschool Limiet bestaat uit een enthousiast team die jou graag de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie brengt. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

 Rijopleiding op maat

 Ervaren rij-instructeurs

 Beginnen vanaf 16,5 jaar

De leukste rijschool in Amsterdam West!

Al jarenlang zijn wij het meest vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen in Amsterdam en omstreken. Wij staan garant, dat je op een leuke maar ook veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt.

Stel een vraag!

Heb je een vraag over de rijlessen, theorie of examen? Neem dan gerust contact met ons op.

We ontvangen veel de vraag of wij automaat rijlessen geven, maar dit geven wij niet!
Een moment geduld aub.

Geslaagde leerlingen

Wil je een berichtje achterlaten voor je instructeur? Ben je al geslaagd? We horen graag van onze leerlingen hoe ze de rijlessen hebben ervaren. Laat snel een bericht achter in ons gastenboek door te reageren via je Facebook account! Je berichtje stellen wij zeer op prijs.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
58 berichten.
Rishi Rishi heeft geschreven op 20/05/2022 om 20:39
Youcef is een top ervaren rij-instructeur!👍🏾 Ondanks mijn zenuwen en angst voor falen ben ik geslaagd. Dankzij de goeie instucties en advies. Zeker een aanrader!👍🏾
Hind El Mahsani Hind El Mahsani heeft geschreven op 19/05/2022 om 16:44
Ik was/ben erg tevreden met Youssef als mijn rij-instructeur. Hij was erg meedenkend, optimistisch, eerlijk en positief. Daarnaast evalueert Youssef aan het einde van elke rijles wat goed ging en wat beter kan. Dat is erg fijn omdat je dan ook jouw eigen ontwikkeling kunt zien. Hij luistert goed naar wat jij wilt en speelt daarop in. Ik ga de gezellige rijlessen erg missen. Ik raad dan ook de rij school Limiet aan iedereen aan.
Relysha Relysha heeft geschreven op 26/03/2022 om 12:18
Top lessen gehad met Youcef ga het zelfs nog missen! Zo gelachen en onwijs veel geleerd. Youcef legt alles rustig uit met heldere voorbeelden die je niet vergeet tijdens je examen! Echt een topper! Zou iedereen het aanraden om bij Youcef, bedankt voor je geduld ook! 🥰
Brian Brian heeft geschreven op 02/03/2022 om 13:51
In 1 klap geslaagd, Youcef is lekker rustig en geeft je veel vertrouwen
Zain Zain heeft geschreven op 24/02/2022 om 10:02
Youcef is erg gezellig en verteld ook waar je op kan zakken en op wat je moet opletten, dit helpt enorm. Verder geeft die heel goed advies en zorgt die ervoor dat je zsm slaagt, een echte aanrader.
Wil jij ook je rijbewijs halen?

Schrijf je dan nu in bij Limiet!