De leukste rijschool in Amsterdam e.o!

€300
voor 10 rijlessen

Autorijschool Limiet bestaat uit een enthousiast team die jou graag de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie brengt. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

 Rijopleiding op maat

 Ervaren rij-instructeurs

 Beginnen vanaf 16,5 jaar

De leukste rijschool in Amsterdam West!

Al jarenlang zijn wij het meest vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen in Amsterdam en omstreken. Wij staan garant, dat je op een leuke maar ook veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt.

Stel een vraag!

Heb je een vraag over de rijlessen, theorie of examen? Neem dan gerust contact met ons op.

We ontvangen veel de vraag of wij automaat rijlessen geven, maar dit geven wij niet!
Een moment geduld aub.

Geslaagde leerlingen

Wil je een berichtje achterlaten voor je instructeur? Ben je al geslaagd? We horen graag van onze leerlingen hoe ze de rijlessen hebben ervaren. Laat snel een bericht achter in ons gastenboek door te reageren via je Facebook account! Je berichtje stellen wij zeer op prijs.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
60 berichten.
Naoual Naoual heeft geschreven op 02/09/2022 om 19:57
Top rijschool In een keer geslaagd Dank je wel
Raysha Chakawri Raysha Chakawri heeft geschreven op 25/08/2022 om 11:00
Wat een opgaven was dit voor mij. Ondanks alle stress en zenuwen wist Youcef mij rustig te krijgen en te begeleiden in deze reis. Dat in geslaagd ben heb ik dankzij hem te danken. Hiervoor is rijschool Limiet geweldig! En zeker ook aan te raden.
Khalid bentyeb Khalid bentyeb heeft geschreven op 10/08/2022 om 13:23
What a journey, and its all worth it!!! so happy that i chose driving school limiet. Youcef was with me all the way, he is super kind, he teaches you in a most efficient way, remind you of your mistakes and walk you through them to make it better and better each time... Thank you Youcef!! I totally recommend rijleschool limiet 😊
Bernard Bernard heeft geschreven op 29/06/2022 om 15:52
Beste rijschool Limiet, en Youcef, heel erg bedankt voor de prettige ervaring met mijn rijlessen. In 1 keer geslaagd door jou! Was heel relaxed en leerzaam rondrijden en leren van Youcef. Nogmaals heel erg bedankt! Mvg Bernard
Paul Paul heeft geschreven op 29/06/2022 om 12:31
Youcef liet me met 33 lessen met zekerheid naar mijn examen gaan. In een keer geslaagd! Thanks 🎉
Wil jij ook je rijbewijs halen?

Schrijf je dan nu in bij Limiet!