De leukste rijschool in Amsterdam e.o!

€300
voor 10 rijlessen

Autorijschool Limiet bestaat uit een enthousiast team die jou graag de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie brengt. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

 Rijopleiding op maat

 Ervaren rij-instructeurs

 Beginnen vanaf 16,5 jaar

De leukste rijschool in Amsterdam West!

Al jarenlang zijn wij het meest vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen in Amsterdam en omstreken. Wij staan garant, dat je op een leuke maar ook veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt.

Stel een vraag!

Heb je een vraag over de rijlessen, theorie of examen? Neem dan gerust contact met ons op.

We ontvangen veel de vraag of wij automaat rijlessen geven, maar dit geven wij niet!
Een moment geduld aub.

Geslaagde leerlingen

Wil je een berichtje achterlaten voor je instructeur? Ben je al geslaagd? We horen graag van onze leerlingen hoe ze de rijlessen hebben ervaren. Laat snel een bericht achter in ons gastenboek door te reageren via je Facebook account! Je berichtje stellen wij zeer op prijs.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
57 berichten.
Bernard Bernard heeft geschreven op 29/06/2022 om 15:52
Beste rijschool Limiet, en Youcef, heel erg bedankt voor de prettige ervaring met mijn rijlessen. In 1 keer geslaagd door jou! Was heel relaxed en leerzaam rondrijden en leren van Youcef. Nogmaals heel erg bedankt! Mvg Bernard
Paul Paul heeft geschreven op 29/06/2022 om 12:31
Youcef liet me met 33 lessen met zekerheid naar mijn examen gaan. In een keer geslaagd! Thanks 🎉
Gladys Gladys heeft geschreven op 16/06/2022 om 19:54
YOUSEFF!!! 5 sterren is niet goed voor mijn rijinstructeur. Youssef is als rijinstructeur Rustig, eerlijk, altijd positief en gezellig. Het was een fijne periode om bij rijschool limiet te rijden . Ik kwam vanuit een andere rijschool en het verbaaste mij van alle leerlingen die ook kwamen rijden hoe rustig iedereen was , dat is wat youssef je als eerste leert rustig blijven, en dat helpt enorm ! Je haalt je rijbewijs 1 keer en heb je vooraltijd , maar de aanloop er na toe dat vergeet je nooit meer , en hoe fijn is het om dan toch terug te kunnen denken aan een fijne en lieve rijinstructeur als youssef. Rijschool limiet, TOP zeker een aanrader en niet omdat ik mijn rijbewijs heb gehaald zelfs tijdens mijn rijlessen heb ik mensen aangeraden Heel erg bedankt youssef , Veel succes
Jessica Jessica heeft geschreven op 28/05/2022 om 14:55
Youcef is rustig, eerlijk en betrouwbaar. Ik was niet bepaald een natuurtalent 😉 Maar hij heeft me weten klaar te stomen voor het rij-examen en gisteren ben ik geslaagd. Super blij! Veel dank Youcef voor jouw energie en geduld.
Rishi Rishi heeft geschreven op 20/05/2022 om 20:39
Youcef is een top ervaren rij-instructeur!👍🏾 Ondanks mijn zenuwen en angst voor falen ben ik geslaagd. Dankzij de goeie instucties en advies. Zeker een aanrader!👍🏾
Wil jij ook je rijbewijs halen?

Schrijf je dan nu in bij Limiet!