Gastenboek

Wil je een berichtje achterlaten voor je instructeur? Ben je al geslaagd? We horen graag van onze leerlingen hoe ze de rijlessen hebben ervaren. Laat snel een bericht achter in ons gastenboek door te reageren via je Facebook account! Je berichtje stellen wij zeer op prijs.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
60 berichten.
Zaher Ahmed Zaher Ahmed heeft geschreven op 06/10/2021 om 12:24
perfecte rijschool, top persoonlijke aandacht, veel geleerd.????????
Ali Ali heeft geschreven op 06/10/2021 om 10:20
Vandaag ben ik geslaagd en ik ben heel erg tevreden over yousuf Ik heb in 1 keer mijn rijbewijs bij rijschool liemit gehaald yousuf legt duidelijk uit wat je moet doen, ik ben erg tevreden over hem hoe hij lessen geeft alles is duidelijk en correct Ik raad je ook aan om bij hem te lessen Zo weet je dat je gaat slagen
Chaimae Chaimae heeft geschreven op 29/07/2021 om 08:44
In 1x geslaagd dankzij de geweldige lessen van Youcef. Ik kreeg lessen met volledige aandacht en het loont! Hij heeft super veel geduld met me gehad en is kritisch op een aanmoedige manier.!
Mirjam Sternheim Mirjam Sternheim heeft geschreven op 27/07/2021 om 20:18
Ik haf 10 jaar niet gereden en een behoorlijke angst opgebouwd. Ik heb een aantal opfrislessen genomen bij youssef. Hele fijne rustige instructeur. Ik ben totaal over mijn angst heen!
Deedee Deedee heeft geschreven op 24/06/2021 om 14:20
Youcef wat een geweldige rijinstructeur.En wat een geduld heeft hij met mij gehad.Al een week voor mijn examen was ik ongelofelijk zenuwachtig maar Youcef heeft mij er echt doorheen getrokken met zijn humor tussendoor en de duidelijke begeleiding wat mij ook rustiger maakte.De app waarmee Youcef werkt het huiswerk heb ik veel aangehad. IK Kon mij geen betere rijinstructeur wensen.?Vandaag praktijk examen gedaan in รฉรฉn keer geslaagd?Youcef bedankt ...autorijschool Limiet is echt een aanrader


Wil jij ook je rijbewijs halen?

Schrijf je dan nu in bij Limiet!