Gastenboek

Wil je een berichtje achterlaten voor je instructeur? Ben je al geslaagd? We horen graag van onze leerlingen hoe ze de rijlessen hebben ervaren. Laat snel een bericht achter in ons gastenboek door te reageren via je Facebook account! Je berichtje stellen wij zeer op prijs.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
60 berichten.
Mohammed Mohammed heeft geschreven op 22/12/2021 om 15:52
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs, dankzij Youcef! Een hele fijne en goede rijinstructeur. Youcef straalt rust uit en kan op een rustige en duidelijke manier instructies en feedback geven. Stelt je op je gemak, zodat je zelfverzekerd achter het stuur zit en is altijd in een vrolijke humeur. Ik raad iedereen rijschool Limiet aan, de beste rijinstructeur!!! Youcef, bedankt voor het geduld en alle instructies.
Simon Koole Simon Koole heeft geschreven op 20/12/2021 om 10:53
Afgelopen weekend ben ik in 1x geslaagd dankzij Youcef! Een enorm fijne en rustige man die met precieze aanwijzingen en humor je helemaal klaarstoomt voor het rijdende leven. Ik kan het iedereen aanraden bij rijschool limiet je rijlessen te nemen!
Je-niece Kort Je-niece Kort heeft geschreven op 30/11/2021 om 09:10
1x geslaagd bij Youcef. Ik kreeg goede begeleiding en adviezen. Zo gaf Youcef aan dat ik meer lessen nodig zal hebben en daar heb ik naar geluisterd! Hoe meer lessen hoe comfortabeler en zelfverzekerder ik ging rijden. Heel erg bedankt Youcef!!
Haider Hussain Haider Hussain heeft geschreven op 23/11/2021 om 08:39
Youssef, zeer toffe kerel met leuke en mooie manier om te leren rijden. Aardig en fijn als rij instructeur maar voornamelijk ook serieus als het moet dus blijft het ook leerzaam. Alle tips en tricks krijg je en het is zeker goed om te weten. Zeker een aanrader als je je rijexamen in 1 keer met plezier wil halen!!!!
Silvia en vader Silvia en vader heeft geschreven op 09/11/2021 om 16:01
Voor de verlenging van mijn vaders rijbewijs vond CBR nodig dat hij een rijtest moest afleggen, dit vanwege zijn leeftijd. Dit is geen dagelijks klusje om te regelen. Youcef heeft ons goed geholpen bij het regelen en plannen bij het CBR. Hij heeft ons echt ontzorgd. Hij heeft alle rust en geduld om je alles uit te leggen en af te stemmen. Met gerustgesteld gevoel hebben we naar de dag toegeleefd. In alle rust voorafgaand aan de rijtest heeft mijn vader nog een les gereden om de auto een beetje te leren kennen. Resultaat was een mooie uitkomst, verlenging in the pocket. Dank je Youcef voor je bijdrage en goede zorgen!!


Wil jij ook je rijbewijs halen?

Schrijf je dan nu in bij Limiet!