Gastenboek

Wil je een berichtje achterlaten voor je instructeur? Ben je al geslaagd? We horen graag van onze leerlingen hoe ze de rijlessen hebben ervaren. Laat snel een bericht achter in ons gastenboek door te reageren via je Facebook account! Je berichtje stellen wij zeer op prijs.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
51 berichten.
Silvia en vader Silvia en vader heeft geschreven op 09/11/2021 om 16:01
Voor de verlenging van mijn vaders rijbewijs vond CBR nodig dat hij een rijtest moest afleggen, dit vanwege zijn leeftijd. Dit is geen dagelijks klusje om te regelen. Youcef heeft ons goed geholpen bij het regelen en plannen bij het CBR. Hij heeft ons echt ontzorgd. Hij heeft alle rust en geduld om je alles uit te leggen en af te stemmen. Met gerustgesteld gevoel hebben we naar de dag toegeleefd. In alle rust voorafgaand aan de rijtest heeft mijn vader nog een les gereden om de auto een beetje te leren kennen. Resultaat was een mooie uitkomst, verlenging in the pocket. Dank je Youcef voor je bijdrage en goede zorgen!!
Zaher Ahmed Zaher Ahmed heeft geschreven op 06/10/2021 om 12:24
perfecte rijschool, top persoonlijke aandacht, veel geleerd.????????
Ali Ali heeft geschreven op 06/10/2021 om 10:20
Vandaag ben ik geslaagd en ik ben heel erg tevreden over yousuf Ik heb in 1 keer mijn rijbewijs bij rijschool liemit gehaald yousuf legt duidelijk uit wat je moet doen, ik ben erg tevreden over hem hoe hij lessen geeft alles is duidelijk en correct Ik raad je ook aan om bij hem te lessen Zo weet je dat je gaat slagen
Chaimae Chaimae heeft geschreven op 29/07/2021 om 08:44
In 1x geslaagd dankzij de geweldige lessen van Youcef. Ik kreeg lessen met volledige aandacht en het loont! Hij heeft super veel geduld met me gehad en is kritisch op een aanmoedige manier.!
Mirjam Sternheim Mirjam Sternheim heeft geschreven op 27/07/2021 om 20:18
Ik haf 10 jaar niet gereden en een behoorlijke angst opgebouwd. Ik heb een aantal opfrislessen genomen bij youssef. Hele fijne rustige instructeur. Ik ben totaal over mijn angst heen!


Wil jij ook je rijbewijs halen?

Schrijf je dan nu in bij Limiet!