Actiepakket bij rijschool Amsterdam Limiet

Speciaal voor jou, profiteer snel!

Iedereen wil natuurlijk rijlessen volgen voor een prikkie. Met ons nieuwe actiepakket maken wij van Autorijschool Limiet dit mogelijk. Meld je snel aan en betaal slechts €175,- voor vijf rijlessen!

Je kunt je aanmelden door het contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb jij het liever direct geregeld? Bel ons dan op om meteen alles in orde te maken.

Klantbeoordeling 4,9/5

Wil jij je aanmelden voor 5 rijlessen van €175?

Meld je aan via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Wij geven les in vanuit Amsterdam West en de directe omgeving. Meer weten over onze 5 voor 175 actie? Neem contact op. 

Een moment geduld aub.

Vanaf 16,5 jaar

Vanaf 1 november 2011 is 2toDrive gestart. Dit houdt in dat je al vanaf je 16,5 jaar rijlessen mag gaan volgen.

Zelf bepalen

v.a. €250

Starters

Bij deze rijopleiding leer je stap voor stap goed autorijden. Dit pakket is bedoeld voor mensen met minder of geen rijervaring.

Zelf bepalen

v.a. €250

Gevorderden

Heb jij eerder rijles gehad of misschien zelfs al eens rijexamen gedaan? Dan bepaal je met dit pakket zelf hoe snel je rijopleiding gaat.

Zelf bepalen

v.a. €250

Faalangst

Faalangst - Je weet dat je het kan, maar toch heb je in je achterhoofd dat knagende gevoel, dat het toch niet goed zal gaan.

Zelf bepalen

v.a. €250

Spoedcursus

Binnen 3 weken of minder je rijbewijs halen? Dat is zeker mogelijk door bij ons een spoedcursus te volgen.

Zelf bepalen

v.a. €250

Opfriscursus

Ziekte, onzekerheid, ouderdom of jaren niet meer achter het stuur hebben gezeten omdat je partner altijd rijdt? Volg een opfriscursus!

Zelf bepalen

v.a. €35

Je rijbewijs halen is een dure uitgave!

Betaal daarom je rijles in termijnen.

Wij begrijpen heel goed dat het behalen van je rijbewijs een behoorlijk dure uitgave is. Daarom hanteren we zeer scherpe tarieven en is het totaal geen probleem als jij in termijnen betaalt.

Je kunt je aanmelden door het contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb jij het liever direct geregeld? Bel ons dan op om meteen alles in orde te maken.

Zohra Oukar
Calandlyceum

Vriendelijke rijinstructeur met een hele fijne handelswijze! Met behulp van de rijles app krijg je na elke les uitgebreide feedback per onderdeel waardoor je de volgende les weer heel doelgericht verder kan lessen. Op deze manier raak je nóg gemotiveerder om je rijbewijs te halen!

Janneke Buitenweg
Amsterdam

Youcef is de meest geduldige, duidelijke en oprechte instructeur met een passie voor zijn werk! Na een slechte ervaring met een andere instructeur heeft hij mij weer vertrouwen in rijden gegeven! Een echte aanrader voor jong en oud. Bedankt voor elke rijles die je tot de max benutte, waardoor ik ben geslaagd! 

Othman Boūlal
Sales Clerk bij HORNBACH

Zeer blij met Youcef, beste en rustigste manier van lesgeven, en altijd op je gemak gesteld, altijd aan het einde van je les krijg je briefje met wat je moet verbeteren, in het begin is het briefje vol en aan na elke les wordt het vermindert door je verbeteringen. In een woord TOP, een aanrader.

Soumy El H
HvA - Hogeschool van Amsterdam

Autorijschool Limiet heb ik als prettig ervaren. De rij instructeur was erg behulpzaam. Wat ik fijn vond was dat ik aan het einde van de rit feedback kreeg en huiswerk mee naar huis kon nemen, zodat ik me voor de volgende rijlessen voorbereid was.

Sandra De Boer
Amsterdam

Ook ik ben zeer tevreden met Youcef, zijn ontspannen manier van lesgeven zorgt ervoor dat ik ook ontspan en mij beter kan focussen. Top instructeur!