Zohra Oukar
Calandlyceum

Vriendelijke rijinstructeur met een hele fijne handelswijze! Met behulp van de rijles app krijg je na elke les uitgebreide feedback per onderdeel waardoor je de volgende les weer heel doelgericht verder kan lessen. Op deze manier raak je nóg gemotiveerder om je rijbewijs te halen!

Janneke Buitenweg
Amsterdam

Youcef is de meest geduldige, duidelijke en oprechte instructeur met een passie voor zijn werk! Na een slechte ervaring met een andere instructeur heeft hij mij weer vertrouwen in rijden gegeven! Een echte aanrader voor jong en oud. Bedankt voor elke rijles die je tot de max benutte, waardoor ik ben geslaagd! 

Othman Boūlal
Sales Clerk bij HORNBACH

Zeer blij met Youcef, beste en rustigste manier van lesgeven, en altijd op je gemak gesteld, altijd aan het einde van je les krijg je briefje met wat je moet verbeteren, in het begin is het briefje vol en aan na elke les wordt het vermindert door je verbeteringen. In een woord TOP, een aanrader.

Soumy El H
HvA - Hogeschool van Amsterdam

Autorijschool Limiet heb ik als prettig ervaren. De rij instructeur was erg behulpzaam. Wat ik fijn vond was dat ik aan het einde van de rit feedback kreeg en huiswerk mee naar huis kon nemen, zodat ik me voor de volgende rijlessen voorbereid was.

Sandra De Boer
Amsterdam

Ook ik ben zeer tevreden met Youcef, zijn ontspannen manier van lesgeven zorgt ervoor dat ik ook ontspan en mij beter kan focussen. Top instructeur!