Profiteer direct van onze Startersactie!

Ontvang nu tijdelijk 10 lessen voor â‚Ŧ300 euro! Dit is slechts 30 euro per les.
*Aanmelden kan t/m 1 november 2021. Profiteer van deze actie zodra je start met lessen.

Rijlessen bij rijschool Limiet in Amsterdam West

Uitsluitend voor beginners, de mensen die voor het eerst in een auto stappen, bieden we de 10-voor-300-actie aan. Voor de eerste 10 lessen betaal je zodoende slechts 30,00 euro per keer. Bij Autorijschool Limiet maak je op een fijne en rustige manier kennis met de kneepjes van het vak. Je leert de auto van binnen en buiten kennen, zonder de druk dat je snel moet slagen. Dat zorgt ervoor dat je zonder stress achter het stuur kruipt.

Waarom kiezen voor autorijschool Limiet?

Een autorijbewijs halen duur? Niet bij Autorijschool Limiet. Juist omdat we je op een laagdrempelige manier kennis willen laten maken met autorijden. Waarom zou je als starter bij andere rijscholen gaan kijken, als je bij ons profiteert van de laagste prijs?

Tegelijk doen we er bij Autorijschool Limiet alles aan om jou op een veilige, vertrouwde en rustige manier te laten slagen. Alles op jouw tempo, zodat je op een comfortabele manier richting je theorie- en praktijkexamen rijdt.

Dus, wil je als startende coureur gebruikmaken van de laagste tarieven Ên op een vertrouwde manier slagen voor je autorijbewijs in Amsterdam West en de directe omgeving? Wij staan voor je klaar. Schrijf je direct in en start binnenkort al met je eerste rijles (slechts 30,00 euro per keer!) bij Autorijschool Limiet.

We ontvangen veel de vraag of wij automaat rijlessen geven, maar dit geven wij niet!

Meld je nu aan voor de 10 voor 300 actie! (alleen voor bestuurders met minder dan 10 lessen ervaring)

We ontvangen veel de vraag of wij automaat rijlessen geven, maar dit geven wij niet!
Een moment geduld aub.
Untitled design-Max-Quality(26)

Recensies van onze leerlingen

Wij zijn erg trots op al onze leerlingen die geslaagd zijn voor hun rijbewijs. Lees hieronder hun ervaringen:

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
42 berichten.
Haider Hussain Haider Hussain heeft geschreven op 23/11/2021 om 08:39
Youssef, zeer toffe kerel met leuke en mooie manier om te leren rijden. Aardig en fijn als rij instructeur maar voornamelijk ook serieus als het moet dus blijft het ook leerzaam. Alle tips en tricks krijg je en het is zeker goed om te weten. Zeker een aanrader als je je rijexamen in 1 keer met plezier wil halen!!!!
Silvia en vader Silvia en vader heeft geschreven op 09/11/2021 om 16:01
Voor de verlenging van mijn vaders rijbewijs vond CBR nodig dat hij een rijtest moest afleggen, dit vanwege zijn leeftijd. Dit is geen dagelijks klusje om te regelen. Youcef heeft ons goed geholpen bij het regelen en plannen bij het CBR. Hij heeft ons echt ontzorgd. Hij heeft alle rust en geduld om je alles uit te leggen en af te stemmen. Met gerustgesteld gevoel hebben we naar de dag toegeleefd. In alle rust voorafgaand aan de rijtest heeft mijn vader nog een les gereden om de auto een beetje te leren kennen. Resultaat was een mooie uitkomst, verlenging in the pocket. Dank je Youcef voor je bijdrage en goede zorgen!!
Zaher Ahmed Zaher Ahmed heeft geschreven op 06/10/2021 om 12:24
perfecte rijschool, top persoonlijke aandacht, veel geleerd.????????
Ali Ali heeft geschreven op 06/10/2021 om 10:20
Vandaag ben ik geslaagd en ik ben heel erg tevreden over yousuf Ik heb in 1 keer mijn rijbewijs bij rijschool liemit gehaald yousuf legt duidelijk uit wat je moet doen, ik ben erg tevreden over hem hoe hij lessen geeft alles is duidelijk en correct Ik raad je ook aan om bij hem te lessen Zo weet je dat je gaat slagen
Chaimae Chaimae heeft geschreven op 29/07/2021 om 08:44
In 1x geslaagd dankzij de geweldige lessen van Youcef. Ik kreeg lessen met volledige aandacht en het loont! Hij heeft super veel geduld met me gehad en is kritisch op een aanmoedige manier.!
Wil jij ook je rijbewijs halen?

Schrijf je dan nu in bij Limiet!